Nagyon örülök, hogy itt vagy!

Vedd fel velem a kapcsolatot és dolgozzunk együtt vállalkozásod sikerén!

Töltsd ki az űrlapot

Hamarosan válaszolni fogok az üzenetedre és egyeztethetünk a továbbiakról!

Szia, a nevem REGINA!

Már több, mint 3 éve foglalkozom digitális tervezéssel. Tanultam a Pixelgyárnál, a Hollóka Műhelyben és volt szerencsém elhelyezkedni ügynökségnél és kisebb vállalkozásoknál is, mint designer.

Saját vállalkozásomban megtanultam többek között a projektek menedzselését, az idő beosztását és a feladatok delegálását is, ha éppen arra van szükség.

Az analitikus gondolkodásmódot ötvözöm a kreatív energiákkal, így mindenképp olyan felületeket alkotok, amelyeket felhasználó szempontjából egyszerű használni, azonban még is simogatja a szépérzéket.

Miért érdemes megbíznod bennem?

1. UX/UI Designerként célom,

hogy olyan munkát adjak ki a kezemből, amely nem csak vizuálisan vonzó, hanem potenciális ügyfeleid igényeinek is megfelel. 

2. Naprakész tudás

elengedhetetlen az ebben a szakmában, ezért folyamatosan képzem magam, követem a trendek alakulását a piacon.

3. Üzleti célokat

helyezem előtérbe, hiszen csak így lehet sikeres egy projekt. Nem neked tervezem a digitális terméket, hanem azoknak, akiktől a bevételed fog származni!

4. Kedvezőbb árakkal dolgozom,

mint egy ügynökség. Ha csak a weboldalt nézzük, én felelek a szövegírásért, a UX/UI designért és a fejlesztésért is, amelyhez egyébként 3 szakemberre lenne szükség.

5. Tök jófej vagyok

Velem gördülékeny munkára számíthatsz, egyenes és laza kommunikáció jellemző rám a munkában is. Szeretek autentikus lenni, ezért elengedem a megfeszített diplomata szerepet vállalkozásom esetén is.

6. Később sem hagylak a kakiban,

ha már együtt dolgoztunk és szerettük is az együttműködésünket, úgy biztosan számíthatsz a további támogatásomra is! 

Több infóra van szükséged?